Djursjukhus - En hel del om Djursjukhus & VeterinärerDjursjukhus i Sundsvall

Djursjukhus i Sundsvall

Det finns totalt 5 företag inom djursjukhus och veterinärkliniker i Sundsvall och flera av dessa djursjukhus har flera duktiga veterinärer som är specialister på olika djur. Det händer att det är svårt att hitta något riktigt duktig djursjukhus i Sundsvall för en speciell art eller en ovanlig djursjukdom. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig veterinär eller ett bra djursjukhus. Det går också att jämföra djursjukhus på nätet.


Då det finns flera veterinärer i Västernorrland som erbjuder djursjukvård är det bra att kontakta några av djursjukhusen eller kolla på internet gällande specialiteter. När du kontaktar något djursjukhus är det bra ifall du har en uppfattning om vilka försäkringar du har på ditt djur men kan precisera skadan eller symptomen som djuret har. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika djursjukhus eller specialsidor på nätet för din djurart.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt djursjukhus eller skicklig veterinär i Sundsvall genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Alla djursjukhusen i Sundsvall

Djurkliniken i Sundsvall AB

Södra Allén 5

852 39 Sundsvall

Sundsvalls Veterinärmottagning AB

Bäckebovägen 12

856 53 Sundsvall

Berguvens Veterinärmottagning

Betselvägen 4

857 50 Sundsvall

Veterinärhuset Södra Berget AB

Regementsvägen 9

852 38 Sundsvall

Westin Kjell Veterinär

Segelvägen 20

856 53 Sundsvall