Djursjukhus - En hel del om Djursjukhus & VeterinärerDistriktsveterinärerna Örnsköldsvik

Djursjukhus | Distriktsveterinärerna Örnsköldsvik i Örnsköldsvik

I Örnsköldsvik finns endast ett djursjukhus eller veterinärklinik nämligen Distriktsveterinärerna Örnsköldsvik. Då både kostnad och tillgänglighet kan variera mellan djursjukhusen och veterinärklinikerna och därför kan det vara bra att kolla med andra veterinärer från andra orter än Örnsköldsvik i Västernorrlands län.


Glöm inte att priserna på veterinärvård oftast är lite lägre på en liten ort och därför är det en fördel att undersöka med andra djursjukhus eller privata veterinärkliniker från en något mindre ort liknande Örnsköldsvik. Eftersom det inte finns så många fler djursjukhus eller veterinärkliniker förutom Distriktsveterinärerna Örnsköldsvik i Örnsköldsvik kan det vara bra att höra med någon mer gällande djursjukhus från en annan ort i Västernorrlands län. Dock ska du alltid höra efter med Distriktsveterinärerna Örnsköldsvik först eftersom de har bra veterinärer.
Enklast kommer du i kontakt med bra djursjukhus och veterinärkliniker liknande Distriktsveterinärerna Örnsköldsvik enligt nedan:


Distriktsveterinärerna Örnsköldsvik

Floragränd 5

891 50 Örnsköldsvik

010-122 83 60