Djursjukhus - En hel del om Djursjukhus & VeterinärerDjursjukhus i Umeå

Djursjukhus i Umeå

Det finns totalt 7 företag inom djursjukhus och veterinärkliniker i Umeå och flera av dessa djursjukhus har flera duktiga veterinärer som är specialister på olika djur. Det händer att det är svårt att hitta något riktigt duktig djursjukhus i Umeå för en speciell art eller en ovanlig djursjukdom. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig veterinär eller ett bra djursjukhus. Det går också att jämföra djursjukhus på nätet.


Då det finns flera veterinärer i Västerbotten som erbjuder djursjukvård är det bra att kontakta några av djursjukhusen eller kolla på internet gällande specialiteter. När du kontaktar något djursjukhus är det bra ifall du har en uppfattning om vilka försäkringar du har på ditt djur men kan precisera skadan eller symptomen som djuret har. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika djursjukhus eller specialsidor på nätet för din djurart.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt djursjukhus eller skicklig veterinär i Umeå genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Alla djursjukhusen i Umeå

Distriktsveterinärerna Forslunda

Forslunda

905 91 Umeå

Djurkliniken i Umeå

Verkstadsgatan 13

904 32 Umeå

Björkstadens Djurklinik

Segelgatan 1

904 20 Umeå

Kristinas Husdjursservice

Ystarvägen 73A

906 25 Umeå

Göransson Lars Veterinär

Östra Kyrkogatan 34

903 36 Umeå


Fler djursjukhus i Umeå

Umanveterinären AB

Björnvägen 9

906 40 Umeå

Evidensia Hästkliniken Umeå

Bölevägen 92

904 34 Umeå