Djursjukhus - En hel del om Djursjukhus & VeterinärerDjursjukhus i Lund

Djursjukhus i Lund

Det finns totalt 5 företag inom djursjukhus och veterinärkliniker i Lund och flera av dessa djursjukhus har flera duktiga veterinärer som är specialister på olika djur. Det händer att det är svårt att hitta något riktigt duktig djursjukhus i Lund för en speciell art eller en ovanlig djursjukdom. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig veterinär eller ett bra djursjukhus. Det går också att jämföra djursjukhus på nätet.


Då det finns flera veterinärer i Skåne som erbjuder djursjukvård är det bra att kontakta några av djursjukhusen eller kolla på internet gällande specialiteter. När du kontaktar något djursjukhus är det bra ifall du har en uppfattning om vilka försäkringar du har på ditt djur men kan precisera skadan eller symptomen som djuret har. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika djursjukhus eller specialsidor på nätet för din djurart.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt djursjukhus eller skicklig veterinär i Lund genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Alla djursjukhusen i Lund

Animera veterinärklinik

Kung Oskars Väg 1

222 40 Lund

Lunds Djursjukhus AB

Porfyrvägen 6

224 78 Lund

Johansson Mats

Kakelvägen 8

227 30 Lund

Persson Lena Veterinär

Trastvägen 10

227 31 Lund

Cityveterinärerna i Lund

Dalbyvägen 24

224 60 Lund