Djursjukhus - En hel del om Djursjukhus & VeterinärerDjursjukhus i Örebro

Djursjukhus i Örebro

Det finns totalt 8 företag inom djursjukhus och veterinärkliniker i Örebro och flera av dessa djursjukhus har flera duktiga veterinärer som är specialister på olika djur. Det händer att det är svårt att hitta något riktigt duktig djursjukhus i Örebro för en speciell art eller en ovanlig djursjukdom. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig veterinär eller ett bra djursjukhus. Det går också att jämföra djursjukhus på nätet.


Då det finns flera veterinärer i Örebro län som erbjuder djursjukvård är det bra att kontakta några av djursjukhusen eller kolla på internet gällande specialiteter. När du kontaktar något djursjukhus är det bra ifall du har en uppfattning om vilka försäkringar du har på ditt djur men kan precisera skadan eller symptomen som djuret har. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika djursjukhus eller specialsidor på nätet för din djurart.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt djursjukhus eller skicklig veterinär i Örebro genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Alla djursjukhusen i Örebro

Lund Mats Leg. Veterinär

Häradsgatan 10

702 17 Örebro

Djurkliniken Annalysen

Argongatan 89

703 74 Örebro

Veterinär Ulf Selander

Hagastrand 18

703 40 Örebro

Örebro Djurksjukhus AB

Radiatorvägen 7

702 27 Örebro

Evidensia Hästkliniken Örebro

Travbanevägen 10

702 31 Örebro


Fler djursjukhus i Örebro

Veterinär Raymond Tegel AB

Härminge 3

705 94 Örebro

Örebro Smådjursklinik

Åbylundsgatan 2C

702 32 Örebro

Husdjurscenter Örebro AB

Boglundsgatan 3

703 74 Örebro