Djursjukhus - En hel del om Djursjukhus & VeterinärerDjursjukhus i Luleå

Djursjukhus i Luleå

Det finns totalt 4 företag inom djursjukhus och veterinärkliniker i Luleå och flera av dessa djursjukhus har flera duktiga veterinärer som är specialister på olika djur. Det händer att det är svårt att hitta något riktigt duktig djursjukhus i Luleå för en speciell art eller en ovanlig djursjukdom. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig veterinär eller ett bra djursjukhus. Det går också att jämföra djursjukhus på nätet.


Då det finns flera veterinärer i Norrbotten som erbjuder djursjukvård är det bra att kontakta några av djursjukhusen eller kolla på internet gällande specialiteter. När du kontaktar något djursjukhus är det bra ifall du har en uppfattning om vilka försäkringar du har på ditt djur men kan precisera skadan eller symptomen som djuret har. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika djursjukhus eller specialsidor på nätet för din djurart.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt djursjukhus eller skicklig veterinär i Luleå genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Alla djursjukhusen i Luleå

Veterinär Linda Berggren

Fiskargränd 4

974 35 Luleå

Evidensia Hästkliniken Luleå

Lokmannavägen 61

974 55 Luleå

Privatpraktiserande Veterinär S Rösäter

Kvartermästargatan 17

976 31 Luleå

Djurkliniken i Måttsund

Magasinsgatan 14

972 41 Luleå