Djursjukhus - En hel del om Djursjukhus & VeterinärerDjursjukhus i Kalmar

Djursjukhus i Kalmar

Det finns totalt 8 företag inom djursjukhus och veterinärkliniker i Kalmar och flera av dessa djursjukhus har flera duktiga veterinärer som är specialister på olika djur. Det händer att det är svårt att hitta något riktigt duktig djursjukhus i Kalmar för en speciell art eller en ovanlig djursjukdom. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig veterinär eller ett bra djursjukhus. Det går också att jämföra djursjukhus på nätet.


Då det finns flera veterinärer i Kalmar län som erbjuder djursjukvård är det bra att kontakta några av djursjukhusen eller kolla på internet gällande specialiteter. När du kontaktar något djursjukhus är det bra ifall du har en uppfattning om vilka försäkringar du har på ditt djur men kan precisera skadan eller symptomen som djuret har. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika djursjukhus eller specialsidor på nätet för din djurart.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt djursjukhus eller skicklig veterinär i Kalmar genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Alla djursjukhusen i Kalmar

Kalmar Smådjursklinik

Bergauddsvägen 16

393 59 Kalmar

Evidensia Hästkliniken Kalmar

Kalmartravet

394 70 Kalmar

Alfavet

Verkstadsgatan 4

392 39 Kalmar

Kalmar Djursjukhus AB

Gas-Jacobs Gata 1

392 45 Kalmar

Veterinärkliniken i Kalmar AB

Franska Vägen 8

393 56 Kalmar


Fler djursjukhus i Kalmar

Kalmar Veterinärstation Ek Förening

Barkestorp

394 71 Kalmar

Henrik Lundgren Veterinär, Hästsemin

Vesslö Gård

393 63 Kalmar

Anders Samuelsson Veterinärpraktik AB

Björkenäsvägen 74

393 59 Kalmar