Djursjukhus - En hel del om Djursjukhus & VeterinärerDjursjukhus i Östersund

Djursjukhus i Östersund

Det finns totalt 4 företag inom djursjukhus och veterinärkliniker i Östersund och flera av dessa djursjukhus har flera duktiga veterinärer som är specialister på olika djur. Det händer att det är svårt att hitta något riktigt duktig djursjukhus i Östersund för en speciell art eller en ovanlig djursjukdom. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig veterinär eller ett bra djursjukhus. Det går också att jämföra djursjukhus på nätet.


Då det finns flera veterinärer i Jämtland som erbjuder djursjukvård är det bra att kontakta några av djursjukhusen eller kolla på internet gällande specialiteter. När du kontaktar något djursjukhus är det bra ifall du har en uppfattning om vilka försäkringar du har på ditt djur men kan precisera skadan eller symptomen som djuret har. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika djursjukhus eller specialsidor på nätet för din djurart.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt djursjukhus eller skicklig veterinär i Östersund genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Alla djursjukhusen i Östersund

Ejra Djurklinik AB

Arenavägen 9

831 32 Östersund

Östersunds Hästklinik AB

Travbanan

831 48 Östersund

Distriktsveterinärerna Östersund

Fagerbacken 28

831 46 Östersund

Djursjukhuset i Östersund

Inspektörsvägen 19

831 48 Östersund