Djursjukhus - En hel del om Djursjukhus & VeterinärerDjursjukhus i Klintehamn

Djursjukhus i Klintehamn

Det finns totalt 3 företag inom djursjukhus och veterinärkliniker i Klintehamn och flera av dessa djursjukhus har flera duktiga veterinärer som är specialister på olika djur. Det händer att det är svårt att hitta något riktigt duktig djursjukhus i Klintehamn för en speciell art eller en ovanlig djursjukdom. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig veterinär eller ett bra djursjukhus. Det går också att jämföra djursjukhus på nätet.


Då det finns flera veterinärer i Gotland som erbjuder djursjukvård är det bra att kontakta några av djursjukhusen eller kolla på internet gällande specialiteter. När du kontaktar något djursjukhus är det bra ifall du har en uppfattning om vilka försäkringar du har på ditt djur men kan precisera skadan eller symptomen som djuret har. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika djursjukhus eller specialsidor på nätet för din djurart.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt djursjukhus eller skicklig veterinär i Klintehamn genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Alla djursjukhusen i Klintehamn

Fellström Hans-Christian, Leg. veterinär

Djurgårdslundsvägen 5

623 77 Klintehamn

Jacobsson Peder Veterinär

Fröjel Bottarve 420

623 55 Klintehamn

Djurklinikerna

Fröjel Göstavs 452

623 55 Klintehamn