Djursjukhus - En hel del om Djursjukhus & VeterinärerLisbeth Jonsson, Vattrångs veterinärmottagning

Djursjukhus | Lisbeth Jonsson, Vattrångs veterinärmottagning i Harmånger

I Harmånger finns endast ett djursjukhus eller veterinärklinik nämligen Lisbeth Jonsson, Vattrångs veterinärmottagning. Då både kostnad och tillgänglighet kan variera mellan djursjukhusen och veterinärklinikerna och därför kan det vara bra att kolla med andra veterinärer från andra orter än Harmånger i Gävleborgs län.


Glöm inte att priserna på veterinärvård oftast är lite lägre på en liten ort och därför är det en fördel att undersöka med andra djursjukhus eller privata veterinärkliniker från en något mindre ort liknande Harmånger. Eftersom det inte finns så många fler djursjukhus eller veterinärkliniker förutom Lisbeth Jonsson, Vattrångs veterinärmottagning i Harmånger kan det vara bra att höra med någon mer gällande djursjukhus från en annan ort i Gävleborgs län. Dock ska du alltid höra efter med Lisbeth Jonsson, Vattrångs veterinärmottagning först eftersom de har bra veterinärer.
Enklast kommer du i kontakt med bra djursjukhus och veterinärkliniker liknande Lisbeth Jonsson, Vattrångs veterinärmottagning enligt nedan:


Lisbeth Jonsson, Vattrångs veterinärmottagning

Vattrång 368

820 75 Harmånger

0652-320 36