Djursjukhus - En hel del om Djursjukhus & Veterinärer

Josefine Wennerstrand, Leg. veterinär, VMD

Djursjukhus | Josefine Wennerstrand, Leg. veterinär, VMD i Krylbo

I Krylbo finns endast ett djursjukhus eller veterinärklinik nämligen Josefine Wennerstrand, Leg. veterinär, VMD. Då både kostnad och tillgänglighet kan variera mellan djursjukhusen och veterinärklinikerna och därför kan det vara bra att kolla med andra veterinärer från andra orter än Krylbo i Dalarnas län.


Glöm inte att priserna på veterinärvård oftast är lite lägre på en liten ort och därför är det en fördel att undersöka med andra djursjukhus eller privata veterinärkliniker från en något mindre ort liknande Krylbo. Eftersom det inte finns så många fler djursjukhus eller veterinärkliniker förutom Josefine Wennerstrand, Leg. veterinär, VMD i Krylbo kan det vara bra att höra med någon mer gällande djursjukhus från en annan ort i Dalarnas län. Dock ska du alltid höra efter med Josefine Wennerstrand, Leg. veterinär, VMD först eftersom de har bra veterinärer.
Enklast kommer du i kontakt med bra djursjukhus och veterinärkliniker liknande Josefine Wennerstrand, Leg. veterinär, VMD enligt nedan:


Josefine Wennerstrand, Leg. veterinär, VMD

Folkärna Knutsbo 7

775 96 Krylbo