Djursjukhus - En hel del om Djursjukhus & VeterinärerDjursjukhus i Lyckeby

Djursjukhus i Lyckeby

Det finns totalt 3 företag inom djursjukhus och veterinärkliniker i Lyckeby och flera av dessa djursjukhus har flera duktiga veterinärer som är specialister på olika djur. Det händer att det är svårt att hitta något riktigt duktig djursjukhus i Lyckeby för en speciell art eller en ovanlig djursjukdom. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en duktig veterinär eller ett bra djursjukhus. Det går också att jämföra djursjukhus på nätet.


Då det finns flera veterinärer i Blekinge som erbjuder djursjukvård är det bra att kontakta några av djursjukhusen eller kolla på internet gällande specialiteter. När du kontaktar något djursjukhus är det bra ifall du har en uppfattning om vilka försäkringar du har på ditt djur men kan precisera skadan eller symptomen som djuret har. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika djursjukhus eller specialsidor på nätet för din djurart.
Det går bäst att komma i kontakt med någon duktigt djursjukhus eller skicklig veterinär i Lyckeby genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Alla djursjukhusen i Lyckeby

Distriktsveterinärerna Karlskrona

Avelsgärde Gård 6

371 63 Lyckeby

Karlskrona Djurklinik AB

Carlandravägen 1

371 62 Lyckeby

Fyra ben Smådjursklinik AB

Riksvägen 45

371 62 Lyckeby